Ανακαίνιση μπάνιου θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση μπάνιου θεσσαλονίκη

Ergo-trust ανακαίνισης μπάνιου με την πλήρη κάλυψη των εργασιών από τα συνεργεία μας φέρνομαι αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν.

Λόγοι Ανακαίνισεις

Όσοι επαγγελματίες εργάζονται στο χώρο της κατοικίας ή όσοι ψάχνουν για ενοικίαση χώρου είτε για κατοικία είτε για εργασία γνωρίζουν πως την τελευταία περίοδο, λόγω διαφόρων συνθηκών και παραμέτρων, τόσο εσωτερικών αλλά και διεθνών, η αγορά των ακινήτων έχει αλλάξει ριζικά.

Νέα οικήματα δεν χτίζονται πλέον με τους ρυθμούς του παρελθόντος και η ανάγκη το οίκημά τους να είναι ανταγωνιστικό στην αγορά ολοένα και γίνεται μεγαλύτερη.

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι για τους οποίους το σπίτι τους είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός χώρος κατοικίας και αποτελεί ένα χώρο ευεξίας, χαράς και κοινωνικοποίησης, επιθυμούν να μεταμορφώσουν και να καλυτερεύσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Σε όλους αυτούς, μια λέξη κυκλοφορεί συχνά στα στόματά τους: ανακαίνιση του μπάνιου σας. Αλήθεια είναι πως με μικρές πινελιές εδώ και εκεί ή και με πιο ριζικές και ολικές λύσεις ένας χώρος μπορεί να ανανεωθεί ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Ανάθεση σε εταιρεία ανακαίνισης

Πολλοί ιδιοκτήτες που σκέφτονται αυτό το βήμα άλλοτε διστάζουν λόγω οικονομικών λόγων ή θεωρούν πως αυτό είναι κάτι που μπορούν να επωμιστούν μόνοι τους. Λανθασμένα βέβαια καθώς η επιλογή της σωστής εταιρείας ανακαίνισης μπορεί και μακροπρόθεσμα να αποβεί κερδοφόρα και επίσης να προλάβει οποιαδήποτε ζητήματα και προβλήματα προκύψουν.

Για αυτό πάντοτε η ανακαίνιση μιας κατοικίας είτε ολικά είτε μεμονωμένα αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Ένας από τους πιο σημαντικούς και πολυσύχναστους χώρους ενός σπιτιού είναι το μπάνιο.

Γιατί Ανακαίνιση Μπάνιου

Έχουμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλο αριθμό οικημάτων πως λανθασμένα οι ιδιοκτήτες προβαίνουν σε ολική ανακαίνιση του οικήματός τους αφήνοντας όμως απέξω το μπάνιο.

Και έχουμε επίσης ακούσει σχόλια ανθρώπων οι οποίοι πρόσφατα πέρασαν από μια διαδικασία αναζήτησης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου για ενοικίαση, πως ένας μεγάλος λόγος που απορρίπτουν και δεν επιλέγουν συγκεκριμένα σπίτια είναι τα παλιά και μη ανακαινισμένα μπάνια.

Το μπάνιο είναι ένα κεντρικό τμήμα ενός σπιτιού και ενός χώρου γύρω από το οποίο περιστρέφονται πολλές διαδικασίες. Ένα όμορφο, λειτουργικό και ανακαινισμένο μπάνιο μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση. Ένα μπάνιο βρώμικο, μη λειτουργικό και παλιό μπορεί αντίστοιχα να σας κουράσει, να σας χαλάσει τη διάθεση ή ακόμη και να σας προκαλέσει προβλήματα υγείας δίχως καν να το γνωρίζετε.

Ένα μπάνιο παλιό μπορεί να έχει πολλές ενεργειακές απώλειες και οι μικρές συχνές επισκευές μπορεί τελικά να σας βγαίνουν και πιο ακριβές σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό και η ανακαίνισή του θα προσδώσει στο χώρο σας πολυτέλεια, υγιεινή και καθαριότητα. Και όπως και η ολική ανακαίνιση έτσι και η ανακαίνιση του συγκεκριμένου χώρου θα πρέπει να γίνεται από ειδικούς που διαθέτουν πείρα, μεράκι, τεχνογνωσία και φρέσκες ιδέες για να ανανεώσουν το μπάνιο σας.

Γιατί Εμάς

Εμείς γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω και έχοντας εμπειρία στην ανακαίνιση χώρων και μπάνιων μπορούμε να αναλάβουμε τις εργασίες ανανέωσης του χώρου σας. Θα επισκεφτούμε το χώρο σας με σοβαρότητα, διακριτικότητα και σεβασμό. Θα ακούσουμε με προσοχή με τις σκέψεις σας, τα σχόλια σας και τις ανάγκες σας και μαζί θα προβούμε σε ένα σχεδιασμό προσαρμοσμένο σε εσάς, σε αυτά που θέλετε να καλύψετε καθώς και στον προϋπολογισμό που διαθέτετε. Σκοπός είναι μετά την ολοκλήρωση του έργου να είναι ακριβώς ο χώρος όπως τον έχετε ονειρευτεί για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

Από κοινού θα βγάλουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη που να σας ταιριάζει και να είναι και οικονομική. Η παράδοση του έργου θα γίνει μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και όποτε ακριβώς το θέλετε έτοιμο δίχως αποκλίσεις. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ήμαστε ανοιχτοί στα σχόλιά σας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως το θέλετε.

Το προσωπικό και συνεργεία ανακαινίσεις μπάνιου

Τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε αποτελούνται, από τον ελαιοχρωματιστή, τον διακοσμητή, τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο μέχρι και τον αρχιτέκτονα και τον μηχανικό, από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, το καλύτερο της αγοράς. Θα εργαστούν στο χώρο σας αθόρυβα, διακριτικά, με σεβασμό και με αγάπη και μεράκι σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Επίσης συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οίκους ειδών υγιεινής στο χώρο ώστε καμία σας ανάγκη να μην μείνει ανεκπλήρωτη.

Επίσης, επειδή συμμετέχετε και εσείς στο σχεδιασμό του νέου σας μπάνιου, μπορούμε από κοινού να σκεφτούμε βελτιώσεις που θα εκμεταλλεύονται στο μέγιστο το χώρο και τα τετραγωνικά του μπάνιου σας μέσω της καλύτερης δυνατής χωροθέτησης των αντικειμένων σας. Στόχος μας είναι η άνεση και η λειτουργικότητα ταυτόχρονα με την καθαριότητα και την υγεία.

Τα υλικά μας είναι τα καλύτερα από άποψη ποιότητας και ανθεκτικότητας. Όλες μας οι εργασίες συνοδεύονται από αντίστοιχες εγγυήσεις και οι διαδικασίες μας από πιστοποιήσεις. Επίσης, έμφαση δίνουμε σε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και στη δημιουργία μπάνιων που είναι αποδοτικά, ενεργειακά και δεν σας προκαλούν βλάβες κάθε τόσο.

Για αυτό και σας προτείνουμε και σας συνιστούμε την ανακαίνιση του παλιού σας μπάνιου. Έτσι θα εξασφαλίσετε ένα νέο και υγιεινό περιβάλλον και ατμόσφαιρα για εσάς και για την οικογένειά σας, θα εκμηδενίσετε μελλοντικές βλάβες οι οποίες και μπορεί να σας κοστίσουν ακριβότερα αλλά και να δυσχεράνουν την καθημερινότητα σας. Επίσης, καθώς το μπάνιο είναι ένας από τους κύριους παράγοντες επιλογής μιας κατοικίας, ένα ανακαινισμένο και όμορφο μπάνιο θα προσελκύσει και θα προκαλέσει θετική εντύπωση στους πιθανούς ενοικιαστές και θα αναβαθμίσει οικονομικά το οίκημά σας δίνοντας του μια νέα και φρέσκια αισθητική.

Πακέτα ανακαίνισεις

Ένας άλλος λόγος για να μας επιλέξετε είναι η ποικιλία των πακέτων που διαθέτουμε και οι οικονομικές τους τιμές. Έχετε όμως τη δυνατότητα να διαμορφώσετε μαζί μας το δικό σας πακέτο που θα αντανακλά τις δικές σας ανάγκες και το δικό σας προϋπολογισμό. Επίσης, ανταποκρινόμενοι στο πνεύμα της εποχής, διαθέτουμε και ειδικά πακέτα που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας ώστε να είναι ελκυστικό, όμορφο και ανταγωνιστικό αν επιθυμείτε να καταχωρήσετε το οίκημά σας στις όποιες ηλεκτρονικές πλατφόρμες επιθυμείτε. Το προσωπικό μας θα εργαστεί στο χώρο σας γρήγορα αλλά και αξιόπιστα ταυτόχρονα με έμφαση στην αισθητική, το ύφος που θέλετε και κυρίως στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Αποτέλεσμα Ανακαίνισεις

Πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε πως ο χώρος μέσα στον οποίο ζείτε, εργάζεστε και κινείστε και ο τρόπος που είναι αυτός διαμορφωμένος έχουν άμεση επίδραση στην υγεία σας, στη διάθεσή σας και στη ζωή σας. Χώροι που σας δυσκολεύουν ή δεν είναι όμορφοι και λειτουργικοί θα είναι μια μόνιμη πηγή δυσαρέσκειας και δυσανασχέτησης. Για αυτό και ποτέ δεν είναι αργά να έρθετε σε επαφή με εμάς ώστε μαζί να φτιάξουμε ένα σχέδιο για το χώρο σας και το μπάνιο σας που θα σας ικανοποιεί και θα σας κάνει χαρούμενους.

ERGO-TRUST

ανακαινιση θεσσαλονικη

Η εμπειρία μας είναι πάνω από 1200 ανακαινίσεις και ευχαριστημένους πελάτες.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέες ιδέες για της κατασκευές των ανακαινίσεων.

Εργα

 Τα έργα της ERGO TRUST χαρακτηρίζονται από την δημιουργία καινοτόμων μελετητικών λύσεων με επιλογές ποιοτικών υλικών και εξοπλισμού, σε χώρους που ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της νεοκλασικής ή της μοντέρνας – σύγχρονης αισθητικής και μορφολογίας

Στόχος

Η άκρως αποτελεσματική αξιοποίηση του χώρου και η εργονομία,  είτε πρόκειται για κατοικία, επαγγελματικό χώρο, χώρο φιλοξενίας ή εξωτερικό χώρο είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις.

Εμπειρία

Η επαγγελματική δραστηριότητα της ERGO TRUST  στους κλάδους αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης, διαμόρφωσης όψεων και φωτισμού κτιρίων, αρχιτεκτονικής τοπίου είναι εγγύηση για την μελέτη και για την υλοποίηση των έργων, με κατασκευαστικές και ποιοτικές προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας .